Ako vam trebaju CVIJEĆE, BUKETI ili ARANŽMANI na pravom ste mjestu

Najčešča Pitanja

Što OPG Frezija ima u ponudi?

U ponudi imamo uvijek sezonsko rezano cvijeće te izrađujemo aranžmane, bukete i cvjetne dekoracije za sve prigode. Cvijeće je iz naše vlastite proizvodnje.

Kako mogu napraviti narudžbu kod OPG Frezija?

Ako ste našli što vas zanima u našoj web trgovini onda napravite narudžbu. Nije vam potrebna kreditna kartica pošto se plaćanje vrši pri preuzimanju. Ako trebate aranžman ili buket po vašim specifikacijama onda najbolje da nas kontaktirate putem Facebook-a WhatsApp-a ili kontatkt formulara na našem web sajtu.

Kako mogu preuzeti cvijeće?

Na našoj adresi Put Orišca 22, Split u dogovoreno vrijeme. Ako trebate hitno informaciju nazovite nas na 098/172-72-77

Zašto kupovati cvijeće kod nas?

Svježe sezonsko cvijeće. Najbolja cijena. Potičete lokalnu proizvodnju čime se otvaraju domaća radna mjesta. Doprinosite smanjenju ugljičnog otiska na prirodu.

Domaće cvijeće, buketi,
aranžmani. Svježe i povoljno!

Naručite cvijeće i preuzmite na našoj adresi Put Orišca 22. Plaćanje pri preuzimanju.

s

kupite direktno iz plastenika

s

razgledajte nasade i uvjerite se u kvalitetu naše proizvodnje

s

kupnjom kod nas izbjegavate preprodavače

Pretplatite se na novosti od OPG Frezija

Iz našeg Bloga

Članci o cvijeću dostupnom kroz godinu kod OPG Frezija

  • Brzi i jednostavni savjeti za održavanje svježeg rezanog cvijeća Znate li što je prigovor potrošača broj 1 na kupnju cvijeća? Dugovječnost. Osim što će ljude odvratiti od kupovine cvijeća, prerano uvenuto cvijeće šteti i ugledu proizvođača. Pa što možete učiniti da vam cvijeće dulje ostane svježije?

  • Cvijećem možemo izraziti emocije koje ponekad ne uspijevamo izraziti riječima. Cvijeće je neizostavni dio mnogih prigoda. Uz mnoge sorte cvjetova koje možete odabrati, jeste li ikada razmišljali o tome da podarite najskuplji cvijet svojim najmilijima? Znate li koje je najskuplje cvijeće na svijetu? Ovdje ćemo vam predstaviti neke od njih:

  • U Japanu je američki lanac kafića Starbucks otvorio novo prodajno mjesto unutar staklenika. Prostor prepun svijetla i cvijeća je pravi je melem za oči Tim OPG-a Frezija već sanja o ovakvom kafiću u našem stakleniku 🙂

  • Želite li ovog ljeta impresionirati svoje goste? Napravite kiblu sa cvjetnim ledom! Ovo je poprilično jednostavno izraditi i izgleda fantastično. Sve što vam je potrebno je malo cvijeća, dvije plastične posude i voda.

  • 18. Lipnja se obilježava međunarodni dan PIKNIKA. Ovaj mjesec je idealno vrijeme za izlet u prirodu bilo s obitelji ili u dvoje na romantični odmor. Imamo pet savjeta za idealan piknik:

  • Bogati sadržajan prigodni program povodom obilježavanja Sudamje, na poseban način upotpunjuje manifestacija “Praznik cvijeća ” u Dioklecijanovim podrumima, koja Splićanima i gostima grada postaje pravi praznik za oči. Nažalost ove godine 2020 ostali smo bez praznika cvijeća ali se nadamo povratku istog dogodine. OPG Frezija već dugi niz godina sudjeluje na sajmu gdje smo osvojili mnoge nagrade u kategoriji proizvođača.

slika kupca

😍prelijepo cvijece,usluzne dame u prodaji!

Gagro Mateo Jelena Kupac
slika kupca

Kupila frezije premirisne za doma, statice i ljiljane za na groblje. Sve je iznimno svježe i zdravo. Baš sam sretna da u ovim vremenima se ima kupiti domaće od vrijednih ljudi. Svaka čast.

Ana Milan Kupac
slika kupca

Brzi,ljubazni,pouzdani svee preporuke! Hvala vam 💐💐

Ana Pućo Vrkić Kupac
slika kupca

Prekrasne i sviježe. Sve pohvale za svo cvijeće i uslugu OPG Frezija. 👏👏👏👏❤️

Lucija Lukšić Kupac
WhatsApp chat