Za sve koji uskoro namjeravaju zaploviti u bračne vode izradili smo ovaj kalkulator da vam pomogne izračunati troškove vjenčanja. U svakoj rubrici naveli smo prosječne troškove koji naravno mogu drastično varirati od mjesta do mjesta i kvalitete usluge. Za usluge cvijeća i cvjetnih dekoracija izrađenih od svježeg sezonskog cvijeća tu je OPG Frezija s najboljom ponudom da ne optereti budžet za vaš veliki dan

Mlada i mladoženja

Mlada

Mladoženja

U svakoj rubrici smo naveli prosječne cijene koje smo saznali istraživanjem na forum.hr. Naravno cijene mogu jako varirati tako uzmite ove prijedloge “sa zrnom soli”.

ceremonija i proslava vjenčanja

Ceremonija i proslava vjenčanja

FORUM.HR nam se pokazao kao najbolji izvor informacija o vjenčanjima. Napisane su na tisuće stranica o iskustvima u organizaciji vjenčanja i mislimo da je odlično mjesto za početak planiranja vašeg velikog dana.

Kako izabrati savršeni buket

Buket za vjenčanje – Ideje, cijene i vrste

Odabir vjenčanog buketa nije samo biranje vašeg omiljenog cvijeća. Radi se o tome da ga prilagodite vašoj vjenčanici, vašem stilu, pa čak i nadopuni vaše figure!

Vjenčani buket vaš je najvažniji dodatak od trenutka kad izađete iz kuće pa do samog kraja vjenčanja, kao i u vašem vjenčanom albumu. Pa kako odabrati svoj buket?

Kada radim sa svojim mladenkama, predlažem sljedeći pristup:

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u Trgovinu