Želite li ovog ljeta impresionirati svoje goste? Napravite ovu posebnu kiblu od leda i cvijeća! Ovo je poprilično jednostavno izraditi i izgleda fantastično.

Kibla sa cvijećem u 6 koraka:

Što nam je potrebno

Provjerite koliko imate mjesta u zamrzivaču za kiblu sa cvijećem. Također ovo trebate pripremiti najmanje jedan dan prije vašeg događaja.

Sve što vam je potrebno su dvije plastične posude, jedna veća od druge. Računajte da ima dovoljno mjesta za cvijeće i led između. Potrebno nam je također par kamenčića da drže unutarnju posudu, te naravno cvijeće od OPG Frezija.

Korak 1

Prvo ulijte par centimetara vode u veću posudu i stavite u zamrzivač na par sati. Preporučljivo je filtrirati vodu da led bude prozirniji.

Korak 2

U manju posudu ubacite par kamenčića.

Korak 3

Izvadite iz zamrzivača veću posudu u kojoj se formirao led na dnu.

Korak 4

Manju posudu napunjenu kamenjem postavite u sredinu direktno na formirani led pa posložite cvijeće između. Cvijeću odlomite stabljike i kombinirajte boje koje se slažu.

Korak 5

Ulijte vode do dva centimetra ispod vrha velike posude. Potom stavite u zamrzivač preko noći.

Korak 6

Stavite veliku posudu pod mlaz vode 15 sekundi i ulijte vodu u manju posudu. Tako bi trebali vrlo lagano odvojiti led.

Kibla sa cvijećem

je gotova! Nadamo se da vam se svidjela ova ideja te će te se odvažiti napraviti svoju kiblu i učiniti ljetni roštilj zanimljivijim.

Dodatak:

Možete napraviti i kocke leda u kojima se nalaze dodaci za vaše koktele. Tako napravite kocku leda s narančom i ružmarinom ili limunom i mentom. Nema posebnih pravila, kocke će izgledati prekrasno a kad se otope voće i začini će obogatiti svojom aromom vaše piće.

 

žuti gerber u ledu
ljetni set
vino u čaši
Boca u kibli
rose šampanjac
cvijetne kible na stolu
0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u Trgovinu