Aranžman za groblje

12,00 65,00 

Veliki izbor aranžmana za groblje izrađenih od svježeg sezonskog cvijeća. Uvijek imamo gotove proizvode ili vam možemo napraviti po narudžbi. Pronađite grobno mjesto na mapi po imenu preminule osobe: TRAŽILICA

unesite poruku:

za grad Split i Stobreč dostava je besplatna

SKU: 73568768872 Kategorija: Oznaka:

Aranžmani za groblje izrađeni od cvijeća iz vlastitog uzgoja

Gotovo sve nacije na svijetu imaju isti običaj, a to je da na groblje nose svježe cvijeće. Ovisno o situaciji, nose se različite vrste cvijeća, boja i veličina buketa.

Cvijeće za žene i cvijeće za muškarce

Za žene koje su umrle najčešće se uzimaju buketi cvijeća ružičaste i crvene boje. Buketi cvijeća za muškarce koji su pokopani su u bijeloj, žutoj, narančastoj i plavoj boji. Izbor cvijeća za muškarce i žene može biti u drugim bojama, ovo je samo najčešći primjer.

Na pogrebu se najčešće naručuju vijenci ili aranžmani. Uglavnom se prave od krizantema, ljiljana, gerbera, margareta, ruža, a prilično često dolazi u obzir statica, irisi i strelicija.

Ovi aranžmani vezani su za duboke emocije i predstavljaju posljednji pozdrav našim najmilijima.

Vijenci trebaju biti umanjenih oblika i jednostavnih kombinacija, a istovremeno biti dovoljno učinkoviti za izražavanje izraza duboke simpatije svojom prirodnošću i nježnošću.

Bilo bi lijepo odabrati vrstu cvijeta i boju koje je pokojnik volio. Ne treba nepotrebna grandioznost, ali poželjno je da aranžman bude bogat i skladan, lijepo uklopljen i pažljivo uređen.

Uobičajeno je da se na ukrasnoj vrpci napiše poruka  kako bi posljednjim riječima poslali pokojnike.

Pročitajte kompletni članak kako izabrati cvijeće za sprovod.

Dostava

*** U slučaju da ne možete osobno prisustvovati sprovodu i izraziti sućut, OPG Frezija pruža besplatnu uslugu dostave odabranog vijenca ili aranžmana na adresu obitelji pokojnika ili izravno na groblje Lovrinac, prije zakazanog sprovoda. Pravilo je isporučiti željeno cvijeće u kapelu najmanje 30 minuta prije početka službe.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u Trgovinu