Aranžman za groblje

50,00 kn200,00 kn

Veliki izbor aranžmana za groblje izrađenih od svježeg sezonskog cvijeća. Uvijek imamo gotove proizvode ili vam možemo napraviti po narudžbi.

Obriši

unesite poruku:

SKU: 73568768872 Kategorija: Oznaka:

Aranžmani za groblje izrađeni od cvijeća iz vlastitog uzgoja

Gotovo sve nacije na svijetu imaju isti običaj, a to je da na groblje nose svježe cvijeće. Ovisno o situaciji, nose se različite vrste cvijeća, boja i veličina buketa.

Cvijeće za žene i cvijeće za muškarce

Za žene koje su umrle najčešće se uzimaju buketi cvijeća ružičaste i crvene boje. Buketi cvijeća za muškarce koji su pokopani su u bijeloj, žutoj, narančastoj i plavoj boji. Izbor cvijeća za muškarce i žene može biti u drugim bojama, ovo je samo najčešći primjer.

Na pogrebu se najčešće naručuju vijenci ili aranžmani. Uglavnom se prave od krizantema, ljiljana, gerbera, margareta, ruža, a prilično često dolazi u obzir statica, irisi i strelicija.

Ovi aranžmani vezani su za duboke emocije i predstavljaju posljednji pozdrav našim najmilijima.

Vijenci trebaju biti umanjenih oblika i jednostavnih kombinacija, a istovremeno biti dovoljno učinkoviti za izražavanje izraza duboke simpatije svojom prirodnošću i nježnošću.

Bilo bi lijepo odabrati vrstu cvijeta i boju koje je pokojnik volio. Ne treba nepotrebna grandioznost, ali poželjno je da aranžman bude bogat i skladan, lijepo uklopljen i pažljivo uređen.

Uobičajeno je da se na ukrasnoj vrpci napiše poruka  kako bi posljednjim riječima poslali pokojnike.

Pročitajte kompletni članak kako izabrati cvijeće za sprovod.

Dostava

*** U slučaju da ne možete osobno prisustvovati sprovodu i izraziti sućut, OPG Frezija pruža besplatnu uslugu dostave odabranog vijenca ili aranžmana na adresu obitelji pokojnika ili izravno na groblje Lovrinac, prije zakazanog sprovoda. Pravilo je isporučiti željeno cvijeće u kapelu najmanje 30 minuta prije početka službe.

0