Cica mace

2,00 

Rijetko koji aranžman podsjeća na tradicionalni uskrsni stol poput grana vrbe ive, popularno zvanih cica maca. Mekani, čupavi izdanci poput grana pamuka jako se dobro uklapaju u svaki interijer, neutralni su, a opet dovoljno upečatljivi da ukrase stol.

za grad Split i Stobreč dostava je besplatna

SKU: 2375893465723-1 Kategorija:

1. Raskoš u prozirnoj vazi

Najjednostavniji način na koji možete smjestiti cica mace je njihovo postavljanje u prozirnu staklenu vazu, bilo da je riječ o klasičnom okruglom ili valjkastom obliku ili pak četvrtastoj inačici vaze. To se posebno uklapa u minimalističke i pomalo skandinavske unutarnje prostore, no dat će dašak modernosti i jednostavnosti i u svim ostalim prostorima. Kako usredotočenost neće biti na samoj vazi, do izražaja će doći sva ljepota nježnih cvatova.

2. Shabby chic uz metalni lončić

Sviđa li vam se više nešto romantičniji, pomalo shabby chic stil, smjestite svoj buket cica maca u metalne vaze ili lončiće. Njima su nekada naše bake zalijevale cvijeće, a trenutačno ih ima u gotovo svakoj trgovini s potrepštinama za dom na našim prostorima. Ovisno o boji svog prostora odaberite i boju vaze.

3. Bogate kombinacije s drugim proljetnicama

Cica mace sjajno izgledaju zasebno, no jednako se tako mogu uklopiti u bilo koji buket drugih proljetnica, primjerice s tulipanima ili narcisima. Kada izrađujete takav buket proljetnog cvijeća, pripazite na to da cica mace ostanu nešto više od ostatka biljaka. Tako dobivate potrebnu dimenziju visine i prirodniji izgled čitavog buketa.

4. Vijenac za vrata ili stol

Zahvaljujući svojoj izdržljivosti i mogućnosti dugog bivanja bez vode, grane cicamaca mogu poslužiti kao odlična podloga za vijenac, bilo za vrata ili stol. Naprosto oblikujte kružni vijenac uz pomoć vrtlarske žice, a kao pomoć vam može poslužiti i metalni vijenac koji se može naći u svakoj trgovini s vrtlarskim potrepštinama. Na sam vijenac možete dodati ukrase poput satenskih ili jutenih mašna, ovisno o tome kakvom stilu naginjete, ali i dodati druge izdržljive biljke poput bršljana.

5. Romantika za proljetne večeri uz žaruljice

Već spomenute čvrste grane cica maca omogućuju i da od njih kreiramo romantičnu rasvjetu za prve tople proljetne večeri koje možemo provoditi na balkonu umotani u dekice. Žaruljice koje su vam ostale od božićnih blagdana naprosto omotajte oko grana i priključite na izvor električne energije. Kako bi se žica što manje vidjela tijekom dana odnosno kada svjetlo nije upaljeno, preporučujemo da je birate u tamnijim bojama, što više nalik boji grana.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u Trgovinu