Vijenac za sprovod

60,00 80,00 

Vijenci za sprovod izrađeni od svježeg sezonskog cvijeća iz vlastitog uzgoja. Vršimo besplatnu dostavu na groblje Lovrinac i u Solin. Potrebno je naručiti 24 sata prije sprovoda.

za grad Split i Stobreč dostava je besplatna

SKU: 53454365364 Kategorija:

Vijenci za sprovod

Vijenac za sprovod, u obliku kruga, simbolizira vječnost i besmrtnost. Počastite svoju voljenu osobu elegantnim vijencem kojim šaljete posljednji pozdrav. Vijenci za izvrstan su način da proslavite život svoje voljene osobe na sprovodu. Iako su okolnosti teške, vijencem s prigodnom porukom možete izraziti svoju sućut i poštovanje.

Koliko traju vijenci za pogreb?

Vijenac za sprovod obično traje jedan do dva tjedna. Kada prijatelj ili voljena osoba preminu, vijenci su iskreni način da se vaša sućut uputi ožalošćenoj obitelji. Ruže i gerberi popularni su odabir za vijence zbog svoje dugovječnosti. A, kako bi povećali životni vijek vijenca za sprovod, mi koristimo izdržljivu cvjećarsku spužvu koja može zadržati vodu i još dulje održavati hidrataciju vašeg cvijeća.

Što je pogrebni cvjetni vijenac?

Pogrebni cvjetni vijenac na stojećem štafelaju dirljiv je način odavanja počasti preminulima. Tradicionalno, vijenci su se nosili kod kuće obitelji u žalosti. Međutim, danas se vijenci koriste na sprovodima za odavanje počasti preminulom. U OPG Frezija imamo jedinstveni asortiman cvijeća i aranžmana koje možete odabrati za slanje u domove ožalošćenih. Obavijestite one koje volite da su u vašim mislima i molitvama sa zapanjujućim pogrebnim cvijećem koje će zasjati svojim sjajem tijekom njihovog mračnog vremena.

Kakvo cvijeće ide u vijenac za sprovod?

Pogrebno cvijeće način je pružanja sućuti i podrške prijateljima i članovima obitelji koji su izgubili nekoga dragog od njih. Kad tražite vijence za sprovod, odaberite s cvijećem poput ruža, gerbera, karanfila, ljiljana i gladiola. Sve ovo cvijeće simbolizira oblike ljubavi, suosjećanja i simpatije. U OPG želimo ukloniti stres iz planiranja sprovoda kreirajući lijepe vijence s elegantnim cvijećem iz vlastitog uzgoja. Toliko smo sigurni u kvalitetu svojih vjenaca za sprovod  i cvjetnih aranžmana da nudimo 100% jamstvo zadovoljstva za svaki cvijet koji prodajemo.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u Trgovinu