Flower box – sezonsko cvijeće u kutiji

40,00 70,00 

Cijene i slike su informativnog karaktera. Flower box izrađujemo po vašim smjernicama i zadanom budžetu od našeg sezonskog svježeg cvijeća. Dostava cvijeća Split je besplatna za sve narudžbe iznad 40€. Flower box također možete preuzeti na našoj adresi i van radnog vremena.

Naručiti možete na dva načina:

  1. Kliknite na :”Naruči putem WhatsApp-a” i u poruci nam napišite kakav FlowerBox želite, gdje ide dostava i kako želite platiti. Možemo vam poslati naše radove od trenutne sezone da vam olakšamo izbor.
  2. Drugi način je da ispunite dolje navedena polja i kliknete na “naruči sad, plati poslije”. Čim zaprimimo narudžbu kontaktirati ćemo vas u vezi detalja i načina plaćanja.

Koju vrstu cvijeća preferirate ili koje cvijeće ne želite u FlowerBox-u

za grad Split i Stobreč dostava je besplatna

Svaki cvijet ima predivno značenje i može biti idealan poklon za vaše najmilije. Ruža je cvijet koji ima simbol povjerljivosti, a svojom ljepotom i mirisom prenose poruku ljubavi bez da izgovorite ijednu riječ. Postoje ruže raznih boja i oblika, ali najpoznatije su nam one crvene, bijele, žute i roze boje. Ovdje vam donosimo ideje kako izabrati ruže u kutiji kao poklon za različite prigode.

prekrasne ruže u kutiji

Ruže kao poklon za rođendan

 

Rođendani naših najmilijih su događaji koje svi jedva iščekujemo i za taj dan im želimo pokloniti nešto što će ih ostaviti u oduševljenju. Ruže kao poklon za rođendan imaju duboko značenje i predstavljaju veliki znak pažnje.

Prilikom odabira boje trebali biste se usredotočiti na osobu kojoj je poklon namijenjen. Ukoliko poklon namjeravate dati voljenoj osobi koja je vaš partner, crvena boja je pravi odabir i s njom nećete pogriješiti.

Bijele ruže su simbol istine, poštovanja i nevinosti pa kao takve idealan su poklon kolegama, roditeljima ili također vašem partneru.

Poznato nam je da je žuta boja nekada predstavljala ljubomoru, ali danas ona predstavlja prijateljstvo i sreću. Žute ruže su baš zbog tog razloga pravi odabir poklona za vaše najbolje prijatelje koji su vam kao sunce u životu.

Ruže roze boje simboliziraju nježnost, eleganciju, sreću, određeno divljenje i kao takve mogu biti poklon svima onima kojima želite sreću i koji su na vas ostavili pozitivan utisak. Najbolji poklon bi ipak bile nekome kome se za nešto želimo zahvaliti.

Zna se dogoditi i da se ne možemo odlučiti za samo jednu boju i u tom trenutku kombiniranje boja postaje idealno rješenje. Kombiniranjem boja dobit ćete sklad i harmoniju značenja ovisno o bojama. Kombinacija bijelih ruža sa crvenima predstavlja jedinstvo, ujedinjenost. Ukoliko želite crvene ruže kombinirati sa žutima, postići ćete dojam dobrog raspoloženja i veselja. Žute ruže u kombinaciji s bijelima predstavljat će ujedno i poštovanje i prijateljstvo.

Osim odabira boje, možete se odlučiti za broj ruža koji ćete nekome pokloniti. Broj ruža ne mora nužno biti broj godina koje ta osoba ima. Ukoliko želite nekome pokloniti onoliko ruža koliko ta osoba ima godina, to iskazuje poštovanje i lijepu gestu.

flower box ruže

Ruže u kutiji kao rođendanski poklon majci

 

Majka je biće kojem smo zahvalni za sve što radi za nas, pa za njezin rođendan želimo pronaći najbolji poklon.

 

Ruže u kutiji postale su hit na društvenim mrežama odmah onoga trenutka kada je njihova pojava ugledala svjetlo dana. Spoj su elegancije i osjećaja u kutiji , koja može biti ukrašena po vašoj želji.

 

Ukoliko vašoj majci odlučite pokloniti ruže u kutiji, možete biti sigurni da ćete tako iskazati poštovanje i ljubav. Ruže će pobuditi emocije, a aranžman koji im daje dašak elegancije oduševit će vašu majku.

 

Prilikom odabira ruža osvrnite se na boju koju vaša majka najviše voli. Tako ćete pokazati da poznajete vašu majku možda i bolje nego što ona to misli. Broj ruža ne mora nužno biti broj njezinih godina, ali ni to nije loša ideja za rođendan. Uz ruže možete dodati još neko cvijeće koje vaša majka voli ili možda neke čokoladice. Čokolada i ruže su idealan spoj na koji nitko ne može ostati ravnodušan.

 

Boju kutije i veličinu odaberite prema vrsti ruža koje ste odlučili kupiti. Također, ako želite na kutiju možete napisati posvetu ili poruku u kojoj ćete prenijeti sve najbolje želje.

roze i crvene ruže u bijeloj kutiji

Ruže u kutiji kao idealni rođendanski poklon za djevojku

 

Rođendani naših partnera uvijek su izazovni i puni pitanja na koja teško pronalazimo odgovor. Našem partneru, u ovom slučaju djevojci uvijek želimo pokloniti nešto što će je oduševiti.

 

Dosta vam je plišanih medvjedića i srca? Ako da, onda mi imamo rješenje koje će vašu djevojku oboriti s nogu.

 

Prilikom odabira ruža za vašu djevojku odaberite broj ruža koji ima neko lijepo značenje.

 

Nakon što ste odabrali broj ruža, bilo bi dobro odabrati boju istih. Crvene ili kombinacija crvenih i bijelih ruža su najbolji odabir  za djevojku.

 

Ruže možete pokloniti u kutiji koja ima oblik srca i tako još više dočarati osobi koliko ju volite. Na kutiju možete staviti vaše zajedničke fotografije ili ih posložiti unutar kutije zajedno sa ružama. Čokoladice su također jedna od opcija i za djevojku jer ljubav kako se kaže prolazi kroz želudac.

 

Ako ste romantičniji od ovoga i volite poeziju, ljubavne poruke na papiriću također se mogu lijepo uklopiti u vaše ruže unutar kutije.

mini ruže u kutiji

Elegantni spoj ruža i kutije po želji

 

Kao što smo već spomenuli ruže su idealan poklon za sve one koji vole cvijeće i kojima su ovakve geste draže od skupih poklona.

Buketi ruža odavno su popularni kao poklon, ali ruže u kutiji nedavno su postale trend koji je zaludio sve, posebno žene.
Postao je sastavni detalj u kućama ili uredima koji daje dašak prirode u skladu sa elegancijom. Dostupni su u svim bojama i vrstama, a njihov izgled ovisi o vašim željama.

Veoma je lijep detalj koji se može uklopiti u vaš interijer, a u skladu je sa prirodom. Za one koji vole cvijeće ovo je odličan poklon.
Ruže u kutiji mogu biti kratke, duge, male ili velike što ponajviše ovisi o obliku i veličini kutije. Unutar njih možete staviti čokoladice, pisma, fotografije, neko drugo cvijeće ili uklopiti s nekim našim već poznatim aranžmanom.

Ukoliko nemate ideju kako vaša kutija može izgledati posjetite našu stranicu na kojoj ćete pronaći pregršt ideja za vaš cvjetni aranžman. Svakako, ako ste ljubitelj nekog drugog cvijeća, ono može zamijeniti ruže u kutiji.

Razveselite vaše najmilije i poklonite im radost u kutiji za njihov dan. Pokažite im koliko vam je stalo i da vaša ljubav prema njima raste baš kao i cvijeće. Ruže u kutiji idealna su prilika da jednom gestom izmamite osmijeh na lice prijatelja, roditelja ili partnera.

 

Isaura Brković

Isaura Brković

Gost pisac za OPG Frezija

Studentica kroatologije i filozofije na hrvatskim studijima u Zagrebu.  Osim što voli knjige i čitanje, u vlastitoj nakladi izdala je malu knjižicu priča i pjesama “Tragovi”.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u Trgovinu