Ponekad želimo iskazati našu ljubav prema najmilijima, ali jednostavno ne znamo kako. Postoje brojni načini na koje se može iskazati ljubav, a jedan od njih jesu ljubavne poruke. One su idealni način kako osjećaje pretočiti u riječi i bez straha nekome reći da ga voliš.

Odlično su rješenje za one koji su sramežljivi ili ne vole izjavljivati ljubav drugima uživo , pa pomoću ljubavnih poruka to može biti lakše.

Ljubavne poruke mogu biti u obliku pisma, SMS-a, e-maila, razglednice ili u sklopu nekog drugog poklona. Možete ih uklopiti u aranžman sa buketom cvijeća ili uz neku čokoladu.

slatka ljubavna poruka

Ljubavne poruke djevojci

 

Kada se zaljubite, shvatite da je to ono najljepše doba u vašem životu. Vašoj djevojci želite pružiti sve najbolje, a ovim znakom pažnje ćete ju potpuno osvojiti.

Ljubavne poruke idealan su znak pažnje za nekoga koga volite.

 

Ovo su neke od ideja kako napisati ljubavnu poruku za svoju djevojku:

 

 • Ponekad se pitam gdje je bio moj život prije tebe , pa shvatim da si ti moj život. Svakim danom volim te sve više jer ti brišeš loše dane i tjeraš kiše. Sunce si u mom životu i ti daješ ovoj ljubavnoj simfoniji najljepšu notu.

 

 • Da dan traje onoliko koliko ja tebe volim, sigurna budi da sunce nikada ne bi zašlo.

 

 • Da sam ti pisao svaki dan, ne bih mogao ispisati koliko te volim. Zračiš ljepotom i srećom toliko puno da se nekad pitam je li stvarno postojiš. Ne znam kako opisati ono što osjećam prema tebi, ali siguran sam da te nikad dao ne bih.

Kada bih ti mogao pokazati koliko te volim, rekao bih ti da se pogledaš mojim očima. Ti bi tek tada shvatila koliko si mi bitna i kolika je tvoja vrijednost u mojim očima.

 

 • Zaželi želju dok sklapaš noću oči i ja ću odmah u tvoj san doći. Da ti rečem koliko te volim i da te za ljubav svakog dana iznova molim. Jer nije ljubav s tobom samo jedan san, ljubav s tobom svaki je dan.

 

 • Kuda ti tu i ja, duša jedna , a srca dva. Ti si moje najljepše na svijetu, ptica u letu i savršenstvo u paketu. Volim te do neba i još više ako treba. Nikada nemoj podcjeniti ovu ljubav što ti dajem, jer ne želim nikad da prestaje.

 

 • Djevojka si rumena lica, plave kose i očiju boje mora. Moja si najljepša zora i nasmiješnija fora. S tobom dani prolaze brzo , ali ništa bolje od njih nema. Moja svaka bora se stvara na licu kada osmijeh samo za tebe sprema. Volim te ružo srca moga.
 • Da si bila ljepša, ne bih te zavolio. Da si bila draža, ne bih te izabrao. Da si bila bilo što drukčije nego što si sada, ja te ne bih htio. Volim te baš ovakvu kakva jesi i ne bih mijenjao ni jedan dio tebe. Ni danas, ni sutra , a ni za svo blago ovog svijeta jer moje blago si ti.

 

 • Svako slovo tvoga imena podsjeća me na ljubav, sreću i trenutke kada smo skupa. Sretan sam što s tobom dijelim sve svoje sretne i tužne trenutke. Volim svaku našu šetnju, razgovor i zagrljaj jer to su trenutci koji se pamte.

Ljubavne poruke dečku

 

Baš kao djevojci, poruke upućene dečku ostavit će dojam na njega i izmamiti mu osmijeh na lice.
Uz bocu vina, plišanog medvjedića ili neki drugi poklon, ljubavna poruka bit će idealna.

Neke od ideja kako napisati ljubavnu poruku dečku su:

 

• S tobom želim sve, sva jutra i sve noći. Sanjam te kada spavam, ali i budna. O tebi mislim danima i ne znam kako opisati osjećaj kada te nema kraj mene. Ti si moja mirna luka u koju uplovim svake noći i svakog jutra. Volim te.

 

 

• Kada bura i jugo uzburkaju dan i kada more nije mirno, za nas imam i dalje plan. U tvom zagrljaju mir pronađem kao dijete i zaboravim sve probleme koji postoje, svijete. Nemoj nikad zaboraviti koliko te volim jer moja ljubav nema granica.

 

• Nisu svi ljudi stvoreni jedni za druge, ali ti si moja bolja polovica. Da te nema, tražila bih te u svakom čovjeku. Tražila bih te u svakoj kapljici kiše, svakom tračku sunca i tražila bih te dok te ne bi pronašla. Ti si moja svijetla točka i moj junak.

• S tobom se ničeg ne bojim jer dok te volim , do tad i postojim. Svakom problemu pokažeš zube i svaki zid razbiješ da sve dobro bude. S tobom nema straha ni od mraka, ni od strašnih bića , ni od noćnih mora ni od staračkih bora. Budi moje jedro u ovoj plovidbi života.

 

• Gledam tvoje oči i sanjam nekog tko će jednog dana hodati hodnicima moje mašte. Nekog tko će imati pogled kao ti i oči boje mora. Nekog tko će biti pola ja, a pola osoba koju volim više od ičega. Želim te danas, sutra i za sve dane koji slijede.

 

• Uvijek kada zatvorim oči, zamislim tebe pored sebe. U tom trenutku nestaju svi problemi i sve poteškoće svijeta. Tvoj osmijeh kao mač kida sve probleme koji postoje i crta osmijeh i na mome licu. Moje si mirno more!

 

• Kada skrenem s puta, pokažeš mi kuda trebam ići. Ti znaš sve moje mane i vrline, a nikada ne odustaješ od mene. Prihvatio si me ovakvu kakva jesam i sa mnom gradiš gnijezdo koje ćemo jednog dana zvati obitelj. Budi moj heroj i primjer kako treba voljeti. Volim te, voljet ću te.

najljepša ljubavna poruka za dečka

Ljubavne poruke za suprugu

 

Kako zahvaliti ženi koja sve konce u kući drži pod kontrolom. Onoj koja nam je odgojila djecu i koja nas svakoga dana dočeka raširenih ruku puna ljubavi.

Osim cvijeća i drugih poklona koje joj možete pokloniti, bilo bi lijepo napisati joj poneku poruku.

Ukoliko ne znate što biste joj napisali, poslužite se nekim od primjera koje vam donosimo.

 

• Svakoga dana na stolu me dočeka hrana, ti si superheroj bez ikakvih mana. Uz to si genijalna mama koja uvijek je tu kada iskrsne neka drama. Od prvoga dana kada sam zavolio oči tvoje, znao sam bit će samo moje. Hvala ti na svemu što od sebe daješ i neka ova ljubav traje kao što i ti traješ!

 

• Korake prve si po stanu hvatala i rane brojne zavojem zamatala. Suze si brisala i prva slova s njima pisala, a nikad nisi od problema zbrisala. Takvu snagu kakvu imaš, nitko nema na svijetu i želim te kao majku poželjeti svakom djetetu. Kao ženu te ne dam nikom jer takva kakva jesi, pripadaš meni i ponosim se time. Volim te!

 

• Toga dana kad si mi rekla da, bio sam najsretniji ikada. S tobom želim sve što život nosi jer samo s tobom znam tko sam i tko si. Majka mojoj djeci bit ćeš najbolja na svijetu i želim ti reći da te volim.

• Možda nisam uvijek tu i ne pomažem ti oko svega, ali te volim više od ičega. Kako opisati kad bez tebe ne mogu ni disati. Desna si mi ruka i s tobom nestane sva muka. Volim te više od ičega što postoji jer si najposebnija za moju dušu. U ime svega što bilo je i bit će, volim te i neka ti to u srcu piše!

 

• Moj si heroj i najveći borac, u ovoj kući sreće si tvorac. Draga, volim te!

 

• Otkada sam tebe upoznao znam da ljubav ima veće značenje. Sretan sam kada mogu izgovoriti da si moja žena i to me čini ponosnim čovjekom. Volim te!

 

• S tobom razum gubim i ne znam gdje sam. Ipak samo s tobom znam da čovjek jesam. Učiš me svakog dana što je to dijeliti ljubav i sreću. Kada bih ti ljubav htio dokazati, ne bih mogao napuniti ni stotinu i jednu ljubavi vreću.

poruka za suprugu

Ljubavne poruke za supruga

 

Baš ko supruzi, ljubavne poruke zaslužuju i vaši dragi muževi. Obradujte vašeg muža i napišite mu ljubavnu poruku , kako bi znao da mislite na njega.

Neke od ideja kako napisati ljubavnu poruku suprugu su:

 

• Ti si tata od formata, znaš sve vrste zanata. Kada je u kući problem , ti sve riješiš i apsolutno nikad ne griješiš. Hvala što mi daješ snagu za sve što slijedi i s tobom vjeruj svaka sijeda na glavi i godina u duši vrijedi.

 

• Ti si za mene zaštitnik i s tobom se ničeg ne bojim. Ovu sudbinu svakoga dana s tobom iznova krojim i baš takvog te kao oca i supruga volim.

 

• Nitko nije kao ti i nitko ne zna izmamiti osmijeh na moje lice poput tebe. Godinama me voliš i paziš kao da sam tvoj dijamant, a ni ne znaš koliko mi vrijediš. Svakog dana svih ovih godina bih dala sve za tebe. Neka ove riječi vrijede za sve godine koje slijede.

• Suprug si za peticu, a tata za deseticu. Kada pokvari se struja, voda izlije po kući ili automobil pokvari, ti si tu da sve popraviš. Tebi nema ravnog i volimo te do neba, a i još više ako treba.

 

• Ova burma na ruci znak je da sam pristala biti tvoja, a danas te volim kao da nisam sva svoja. U potpunosti si moja sreća i s tobom želim da ova kuća bude još veća. Veća od smijeha, sreće i veselja, dječjih osmijeha i mnogobrojnih želja.

ljubavna poruka za supruga

Ljubavne poruke za zaruke

 

Želite zaprositi ljubav svog života i pripremili ste najveći buket cvijeća, no ne znate što napisati u poruku.
Ovdje pronađite ideje kako vašu ljubav skroz oboriti s nogu.

 

• Danas je divan dan, a ja nisam sam. Pored sebe imam tebe i želim te zauvijek za sebe. Pruži mi ruku da zajedno hodamo kroz život i reci želiš li otvoriti vrata ovoj sreći, da nam dom bude sretniji i veći.

 

• Budi moja mirna luka i desna ruka. Budi sidro koje će me zaustaviti kada treba i jedro s kojim ću ploviti do beskraja. Budi moje utočište i najtopliji dom, budi ljubav srcu mom. Pitam te je li želiš da do kraja idemo skupa, jer sreća se ne kupuje i nije skupa.

 

• Ako me pitaju gdje sam našao sreću pokazat ću na tebe. Nikom neće biti jasno osim meni, jer sreću svu sam našao u jednoj ženi. A ako želiš da mi stvarno budeš suputnik života, onda slušaj kako pjeva ova ljubavna nota. Budi mi žena i pokaži mi ljubav kroz kolijevku i bore, budi moje mirno more od sumraka do svake zore.

 

• Otkad te znam sanjam o danu kada ću te pitati najposebnije pitanje u ženinom životu. Sada pred tobom klečim i pitam te samo jedno jer znam da je vrijedno. Želiš li biti moje rame i utočište za dobre i loše dane, majka mojoj djeci i tvorac svakoj sreći?

 

Danas ću te pitati samo nešto i to veoma vješto. Ovaj dan sanjao sam godinama i smišljao kako skupiti hrabrost za nešto takvo. I najveći muškarac u meni je nestao jer sam shvatio da te volim beskonačno. Kleknut ću i reći da si pojam mojoj sreći i dar nikad ne bi bio veći, od tog ako ćeš mi DA reći.

• Postoji mnogo načina za iskazati ljubav, a ja biram taj da ti budeš moja ljubav. Želiš li sa mnom uploviti u barku koja plovi morem života i živi svoj vječni ljubavni san? Želiš li biti moj mornar , dok ja bit ću tvoje kormilo?

 

• Zatvori oči i zamisli sreću. To je ono što si za mene ti i želim da to budeš do kraja moga života. Molim te, pogledaj me i reci. Želiš li biti moja zvijezda vodilja kroz ovo ludo vrijeme od života što ga tvorimo svakoga dana?

 

poruka za zaruke
Isaura Brković

Isaura Brković

Gost pisac za OPG Frezija

Studentica kroatologije i filozofije na hrvatskim studijima u Zagrebu. Osim što voli knjige i čitanje, u vlastitoj nakladi izdala je malu knjižicu priča i pjesama “Tragovi”.

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaPovratak u Trgovinu