Najnovije

SVE ŠTO NISTE ZNALI O CICA MACAMA

Jedan od favorita pri ukrašavanju doma za Uskrs svakako su grane vrbe Ive svima nam omiljene i poznatije pod kolokvijalnim nazivom cice mace. No, premda je ovo dugogodišnji favorit pri ukrašavanju Vašeg blagdanskog doma, kladimo se da ne znate neke od ovih zanimljivih činjenica koje Vam donosimo u nastavku.

Loading

ZAŠTO TREBATE DAROVATI CVIJEĆE ZA DAN ŽENA

Međunarodni dan žena obilježava se već preko 100 godina diljem svijeta, a cvijeće kao dar u svakoj prigodi predstavlja izraz pažnje i poštovanja. Međutim darovati cvijeće za Međunarodni dan žena predstavlja nešto više od toga, cvijeće za taj poseban dan označava da darovatelj prepoznaje i slavi ženska postignuća u svim područjima rada pritom naglašavajući žensku snagu, prilagodljivost i uspjehe. Odabir cvijeća za ovu prigodu nikako nije lagan zadatak, stoga u nastavku donosimo vrste cvijeće koje biste trebali uključiti prilikom odabira.

6 ORIGINALNIH KOMPOZICIJA S RUŽAMA

Ruže za Valentinovo siguran su odabir za koji se većina odluči kada je u pitanju ovaj važan dan koji nam je sve bliže. Ako želite biti originalni i darovati nešto upečatljivo i maštovito, tu smo za Vas jer u ovom blogu Vam donosimo baš rješenje u pravo vrijeme. Nemojte biti zaboravni već se inspirirajte našim savjetima i osigurajte na vrijeme dar iz snova.

Loading

OPG Frezija na društvenim mrežama

facebookinstagramtwitter

Naši Proizvodi

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u Trgovinu