Online trgovina OPG-a Frezija

U našoj online cvjećarnici pronaći ćete svježe sezonsko cvijeće iz našeg uzgoja, aranžmane i bukete za sve prigode. Naručite putem jednostavnog obrasca ili WhatsApp porukom. Podatke za plaćanje vam pošaljemo nakon što potvdimo detalje narudžbe i isporuke. Dostava cvijeća za Split i okolicu je besplatna za narudžbe iznad 200kn.

Najčešća Pitanja

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Zašto kupovati cvijeće kod nas?

  Svježe cvijeće direktno iz plastenika, NAJPOVOLJNIJA cijena, podržavate lokalnu radnu snagu te pridonosite smanjenju ugljičnog otiska na okoliš jer kupujete lokalni proizvod.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Kako napraviti narudžbu?

  Bez napornog lutanja po tržnicama ili cvjećarnicama, u samo nekoliko klikova ovdje možete naručiti svoj super svježi buket, aranžman ili rezano cvijeće. Proces kupovine je prilično jednostavan i oduzme svega 2-3 minute vašeg vremena. Također primamo narudžbe preko Whatsapp-a Facebook-a ili pozivom na broj 098/172-72-77

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Kako produžiti život cvijeću?
  1. pri podrezivanju stabljika koristite isključivo čisti oštri nož da se stabljika ne bi zgnječila jer onda ne može piti vodu.
  2. Vaza i voda u njoj treba biti čista kao da pijete iz nje. Možete dodati i jednu malu kapljicu klora u vodu da spriječite razvoj bakterija koje brzo ubiju cvijeće

  Ako vas zanima detaljnije pročitajte u našem članku: Kako produžiti život cvijeću?

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Kako naručiti cvijeće za vrijeme blagdana Svih Svetih?

  U vremenu od 27. Listopada do 1. Studenog nismo u mogućnosti primati specifične narudžbe radi ogromnog obima posla. Moguće je samo rezervirati samo ono što imamo trenutno u ponudi kao npr. mala košarica za 12€ svijetlije ili tamnije boje cvijeća, multiflora u pitarima svijetle ili tamnije boje, krizanteme žute ili bijele, veliki aranžman za 20€….Nakon što zaprimimo narudžbu putem naše online trgovine, WhatsApp-a ili Facebook-a vaše cvijeće će biti spremo za preuzimanje na našoj adresi Put Orišca 22. Ako želite birati specifične boje aranžmana, buketa ili pitara slobodno nas posjetite u navedenom periodu od 07:00 – 17:00 sati svaki dan i osobno izaberite vaše cvijeće iz najbolje ponude u gradu.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Da li radite dostavu?

  Dostavu radimo za sve narudžbe iznad 40€ osim za vrijeme blagdana Svih Svetih, Uskrsa i Božića. Dostava je besplatna za Split i Stobreč. Za ostala mjesta naknadu za dostavu možete pronaći ispod svakog artikla u našoj online trgovini.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Kako naručiti cvijeće za sprovod?

  Asortiman OPG-a Frezija udovoljava širokoj paleti boja i cvjetnih aranžmana za sprovode te bi trebao udovoljiti svim zahtjevima i proračunima. Pročitajte više u našem članku: Kako izabrati pravo cvijeće za sprovod?

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Koliko košta najjeftiniji buket?

  Bukete izrađujemo već od 15€. Tokom svake sezone imamo u ponudi male lijepe bukete izrađene od trenutno dostupnog sezonskog cvijeća po najpovoljnijoj cijeni. Ovi buketi su dostupni samo na našoj adresi.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Kako mogu preuzeti naručeno cvijeće?

  Na našoj adresi Put Orišca 22, svaki dan od 08:00 – 13:00 sati osim za vrijeme blagdana Svih Svetih, Majčinog Dana i Valentinova kad radimo cijeli dan. Također je moguće dogovoriti preuzimanje narudžbe van radnog vremena.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Da li mogu priložiti poruku uz naručeno cvijeće?

  Uz bilo koji naručeni buket moguće je priložiti poruku za primatelja ili ako naručujete cvijeće za sprovod također možemo napisati poruku na prigodnoj vrpci.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Koje metode plaćanja prihvačate?

  Plaćanje se vrši pri preuzimanju u gotovini. Također možete platiti karticom putem linka koji vam pošaljemo nakon što zaprimimo vašu narudžbu ili uplatom na naš žiro račun putem Internet bankarstva.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Da li mi možete izdati račun?

  OPG (Obiteljsko Poljoprivredno Gospodarstvo) nije u mogućnosti izdati račun jer nismo u sustavu PDV-a.

  No, kada svoje proizvode prodajemo poduzetnicima, školama, vrtićima, ustanovama i dr. osobama koje obavljaju registriranu djelatnost, osoba koja otkupljuje poljoprivredne proizvode mora OPG-u izdati otkupni blok i/ili skladišnu primku. Otkupni blok mora sadržavati sve podatke o OPG-u (ime i prezime, OIB, broj iz Upisnika PG, žiro račun) i kupcu; vrstu, količinu, cijenu i ukupni iznos prodanih proizvoda; te izjavu prodavatelja (OPG-a) da nije porezni obveznik prema čl. 18. st. 3. Zakona o porezu na dohodak.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Koliko košta dostava cvijeća za Split i okolicu?
  Dostava cvijeća je besplatna za narudžbe iznad 40€ za grad Split i Stobreć. Za ostale gradove naplaćujemo dostavu po udaljenosti.
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Koji podaci su potrebni za dostaviti cvijeće?
  Ako su dostavljeni netočni osobni podaci i adresa za dostavu cvijeća, mogu nastati problemi ili kašnjenja u isporuci. Stoga molimo vas da nam navedete:
  • Vaš broj mobitela
  • Primateljevo Ime i Prezime, adresu i broj mobitela
  • okvirno vrijeme isporuke (kroz jutro, popodne ili predvečer)
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Da li dostavljate cvijeće u bolnice, škole, urede...
  U određene ustanove nije nam uvijek dopušten ulaz. Cvijeće se smatra isporučenim ako ga je preuzeo i potpisao portir, stražar ili voditelj te ustanove. Tamo gdje možemo uvijek nastojimo uručiti cvijeće direktno primatelju.
 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Da li mogu otkazati dostavu cvijeća?
  Naravno! Ako ste se predomislili iz bilo kojeg razloga dostavu možete otkazati najkasnije 24 sata prije isporuke i mi vam u potpunosti vračamo sav vaš novac. Ako želite otkazati dostavu cvijeća u periodu kraćem od 24 sata prije isporuke zadržavamo 70% od uplaćenog novca.

Garancija kvalitete

100%

Ako niste zadovoljni kupljenim ili imate bilo kakvu primjedbu u roku 24 sata od kupovine vračamo vam sav novac.

Za groblje i sprovode

Prikazuje se svih 4 rezultata

Izrada po narudžbi

Pošaljite nam upit pomoću priloženog formulara. Kontaktirati ćemo vas u najkraćem roku i potvrditi vašu narudžbu.

You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started

Naša ponuda se sastoji isključivo od svježeg sezonskog cvijeća iz vlastite proizvodnje

Kontakt

Adresa

Put Orišca 22, Split

Mobitel

Radno vrijeme

Svaki dan 08:00 – 13:00

Pošaljite nam poruku

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaPovratak u Trgovinu