👇Često postavljena pitanja👇

Ako ne možete naći odgovor koji ste tražili kontaktirajte nas pozivom ili porukom na Facebook messanger ili WhatsApp

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Zašto kupovati cvijeće kod nas?

  Svježe cvijeće direktno iz plastenika, NAJPOVOLJNIJA cijena, podržavate lokalnu radnu snagu te pridonosite smanjenju ugljičnog otiska na okoliš jer kupujete lokalni proizvod.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Kako napraviti narudžbu?

  Bez napornog lutanja po tržnicama ili cvjećarnicama, u samo nekoliko klikova ovdje možete naručiti svoj super svježi buket, aranžman ili rezano cvijeće. Proces kupovine je prilično jednostavan i oduzme svega 2-3 minute vašeg vremena. Također primamo narudžbe preko Whatsapp-a Facebook-a ili pozivom na broj 098/172-72-77

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Kako produžiti život cvijeću?
  1. pri podrezivanju stabljika koristite isključivo čisti oštri nož da se stabljika ne bi zgnječila jer onda ne može piti vodu.
  2. Vaza i voda u njoj treba biti čista kao da pijete iz nje. Možete dodati i jednu malu kapljicu klora u vodu da spriječite razvoj bakterija koje brzo ubiju cvijeće

  Ako vas zanima detaljnije pročitajte u našem članku: Kako produžiti život cvijeću?

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Kako naručiti cvijeće za vrijeme blagdana Svih Svetih?

  U vremenu od 27. Listopada do 1. Studenog nismo u mogućnosti primati specifične narudžbe radi ogromnog obima posla. Moguće je samo rezervirati samo ono što imamo trenutno u ponudi kao npr. mala košarica za 12€ svijetlije ili tamnije boje cvijeća, multiflora u pitarima svijetle ili tamnije boje, krizanteme žute ili bijele, veliki aranžman za 20€….Nakon što zaprimimo narudžbu putem naše online trgovine, WhatsApp-a ili Facebook-a vaše cvijeće će biti spremo za preuzimanje na našoj adresi Put Orišca 22. Ako želite birati specifične boje aranžmana, buketa ili pitara slobodno nas posjetite u navedenom periodu od 07:00 – 17:00 sati svaki dan i osobno izaberite vaše cvijeće iz najbolje ponude u gradu.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Da li radite dostavu?

  Dostavu radimo za sve narudžbe iznad 40€ osim za vrijeme blagdana Svih Svetih, Uskrsa i Božića. Dostava je besplatna za Split i Stobreč. Za ostala mjesta naknadu za dostavu možete pronaći ispod svakog artikla u našoj online trgovini.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Kako naručiti cvijeće za sprovod?

  Asortiman OPG-a Frezija udovoljava širokoj paleti boja i cvjetnih aranžmana za sprovode te bi trebao udovoljiti svim zahtjevima i proračunima. Pročitajte više u našem članku: Kako izabrati pravo cvijeće za sprovod?

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Koliko košta najjeftiniji buket?

  Bukete izrađujemo već od 15€. Tokom svake sezone imamo u ponudi male lijepe bukete izrađene od trenutno dostupnog sezonskog cvijeća po najpovoljnijoj cijeni. Ovi buketi su dostupni samo na našoj adresi.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Kako mogu preuzeti naručeno cvijeće?

  Na našoj adresi Put Orišca 22, svaki dan od 08:00 – 13:00 sati osim za vrijeme blagdana Svih Svetih, Majčinog Dana i Valentinova kad radimo cijeli dan. Također je moguće dogovoriti preuzimanje narudžbe van radnog vremena.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Da li mogu priložiti poruku uz naručeno cvijeće?

  Uz bilo koji naručeni buket moguće je priložiti poruku za primatelja ili ako naručujete cvijeće za sprovod također možemo napisati poruku na prigodnoj vrpci.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Koje metode plaćanja prihvačate?

  Plaćanje se vrši pri preuzimanju u gotovini. Također možete platiti karticom putem linka koji vam pošaljemo nakon što zaprimimo vašu narudžbu ili uplatom na naš žiro račun putem Internet bankarstva.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Da li mi možete izdati račun?

  OPG (Obiteljsko Poljoprivredno Gospodarstvo) nije u mogućnosti izdati račun jer nismo u sustavu PDV-a.

  No, kada svoje proizvode prodajemo poduzetnicima, školama, vrtićima, ustanovama i dr. osobama koje obavljaju registriranu djelatnost, osoba koja otkupljuje poljoprivredne proizvode mora OPG-u izdati otkupni blok i/ili skladišnu primku. Otkupni blok mora sadržavati sve podatke o OPG-u (ime i prezime, OIB, broj iz Upisnika PG, žiro račun) i kupcu; vrstu, količinu, cijenu i ukupni iznos prodanih proizvoda; te izjavu prodavatelja (OPG-a) da nije porezni obveznik prema čl. 18. st. 3. Zakona o porezu na dohodak.

Kako naručiti cvijeće putem interneta

Naručivanje cvijeća putem interneta nikada ne bi smjelo biti gnjavaža ili težak posao – vaš je dan već dovoljno ispunjen teškim zadacima. Uostalom, glavni razlog zbog kojeg naručujete cvijeće s Interneta je taj što je jednostavnije nego odlazak u cvjećarnicu.

Prvo i najvažnije je odabrati pouzdanu cvjećarnicu – onu koja stalno ima lijepo, visokokvalitetno, svježe cvijeće i pozitivne recenzije od prijašnjih kupaca.

Naravno, ne trebate biti Einstein da biste naručili cvijeće putem interneta, ali to definitivno nije uvijek jednostavan postupak kakav bi trebao biti – posebno za ljude koji to nikada prije nisu radili. Ako ste novajlija (svi su jednom bili!), nemojte se plašiti, mi smo maksimalno pojednostavnili proces. Svakako, mogli biste jednostavno obilaziti cvjećarnice kao što ste to radili do sada, ali ako ste kratki s vremenom i nemate volje izaći vani, naručivanje cvijeća putem interneta očit je izbor.

Jednostavno je prikladnije! Evo, evo kako naručiti cvijeće putem interneta kao profesionalac, od početka do kraja:

Pronađite buket ili aranžman koji odgovara vašim potrebama. Ako je ponuđeno, unesite kratki opis koje cvijeće bi ste željeli, koje boje preferirate ili boju papira. Dodajte buket u svoju košaricu. Ako želite napišite poruku pod napomenu, koja će se priložiti uz buket. Izaberite datum i vrijeme preuzimanja. Plaćanje se vrši pri preuzimanju tako da vam nije potrebna kreditna kartica. Odmah ćete dobiti email s potvrdom o zaprimljenoj narudžbi te uskoro očekujte naš poziv da dogovorimo sve detalje.

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaPovratak u Trgovinu