Božićne čestitke su odličan način za prisjetiti se svih najmilijih, rodbine i prijatelja.

Ove godine slanje božićne čestitke prijateljima i obitelji moglo bi biti važnije nego ikad, kad toliko puno nas praznike provodi odvojeno od svojih najmilijih. Jedan od užitaka tokom blagdana je sjedenje uz šalicu vrućeg čaja i čitanje blagdanskih čestitki i pisama.

Ako se nađete u spisateljskoj blokadi onda ste došli na pravo mjesto za napisati božićnu čestitku. Preporučamo da bude kratko i jednostavno. Ako pište klasičnu božičnu čestitku rezimirajte točan odraz svojih pozitivnih životnih događaja – bez hvalisanja ili uljepšavanja – i slobodno dodajte fotografiju ili dvije svoje obitelji, tako da oni koji vas često ne vide mogu provjeriti koliko su svi narasli (ili gdje provodite svoju karantenu) Samo nemojte zaboraviti uz ažuriranje o vašoj situaciji uključiti i druge želje. Ipak vam trebaju malo konkretnije smjernice? Ove jednostavne božićne čestitke pomoći će vam da započnete pisati promišljene poruke za sve posebne ljude u vašem životu.

čestitka za božić i novu godinu

Božićne čestitke

 

 • Svaka minuta sretna ti bila, svaka ti se želja ispunila. Sretan Božić
 • Danas je svaka misao jedna želja,
  želja za dom, za brata, prijatelja – za ljepše sutra,
  za dane bolje, da kao Isus imaš snage i volje…
  Nek osvjetli Božić srca čistotom, ti čovjek budi,
  sjaji dobrotom… A dok se netko za tebe moli,
  ti sreću poželi, praštaj i voli.
  Sretan Božić!
 • Život je lijep kada se živjeti zna, zato uzmi sve što ti da. Sreća je lijepa i živi zbog nje. Ne traži previše i imaćeš sve. SRETAN BOŽIĆ.
 • Od godine do godine neka tebe sreća prati, da drugima činiš dobro, pa da ti se dobro vrati. Da te uvijek zdravlje služi, da te vodi ljubav čista, pa da živiš sto godina!
čestitka za božić u rimi
 • Neka ti ovaj sveti dan donese mir u srcu i radost u životu. Želim ti mnogo ljubavi, zdravlja i sreće tebi i tvojoj porodici. Od srca ti želim sretan Božić.
 • Kad anđeli upale novogodišnju svijeću, to ti ja želim zdravlje i sreću, a tisuće zvijezda kad započnu pir, znaj da ti želim svu ljubav i mir! Sretan Božić!
čestitka za božić
 • Dolaze ti sa svih strana
  baš u vrijeme blagdana
  želje lepe, želje snažne,
  iskrene i vrlo važne.
  Al’ sve one da se zboje
  nisu kao želje moje. Stretan Božić!
 • Ide Božić….idu dani sveti,
  da se bogat siromaha sjeti,
  da obiđe zdrav bolesnoga,
  da veseo utješi žalosnoga,
  da se sretnik s’ nesretnikom druži,
  odbačenom da se ruka pruži,
  zavađeni svi da se pomire
  i da LJUBAV BOŽJU svjetom šire,
  da dostojno dočekamo Isusa Krista
  i njegovi budemo doista.
  SRETAN BOZIĆ!
vesela čestitka za božić

Pobrinite se da Vaše dobre želje stignu na pravu adresu!

 

Izradite jedinstvenu razglednicu u klasičnoj veličini koristeći najdraže digitalne fotografije!

Na prednju stranu razglednice uz vašu najdražu fotografiju možete postaviti i različite prigodne dizajn predloške! Izrada klasične razglednice je dječja igra: pomoću online programa za uređivanje CEWE FOTOSVIJET za tren izradite svoju originalnu razglednicu te napišite prigodnu božićnu čestitku.

Odličan poklon za Božić

Cvijeće u kutiji

Odličan poklon za božićne i novogodišnje blagdane. Naručite kod OPG-a Frezija cvjećarnica Split ili napravite sami ovaj unikatni poklon. Uz cvijeće u kutiju ubacite prigodni poklon (mirisnu svijeću, nakit, losion, kremu…) i božićnu čestitku.

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaPovratak u Trgovinu