Buket – dostava cvijeća Split

40,00 60,00 

Za besplatnu dostavu na području Splita i Stobreca minimalni iznos narudžbe je 40€. Buket možete naručiti na dva načina:

 1. Kliknite na: “Naruči putem WhatsApp-a” i u poruci nam napišite kakav buket želite, gdje ide dostava i kako želite platiti. Također Vam možemo poslati slike naših najnovijih radova da imate ideju što možete dobiti za određenu cijenu.
 2. Drugi način je da ispunite dolje navedena polja i kliknite na “Naruči sad, plati poslije”. Čim primimo narudžbu kontaktirati ćemo vas u vezi detalja i načina plaćanja.

Cvijeće na slikama su samo neki od naših radova. Svakoj narudžbi pristupamo s posebnom pozornošću. Da bi izradili savršen buket potrebna su nam sljedeće informacije: za koju prigodu je buket, koju vrstu cvijeća preferirate ili koje cvijeće ne želite u buketu, koje boje cvijeća i ukrasnog papira želite te koji je vaš budžet za ovu narudžbu.

 

Koju vrstu cvijeća preferirate ili koje cvijeće ne želite u buketu

za grad Split i Stobreč dostava je besplatna

SKU: 534647899 Kategorija: Oznaka:

Buket cvijeća za svaku prigodu

Idete na proslavu rođendana ili diplome? Slavi se imendan, krštenje, rođenje ili idete na vjenčanje? U našoj ponudi po pristupačnim cijena pronađite prekrasne bukete cvijeća za svaku prigodu.

Alstromerije

Izrada po narudžbi

Bukete izrađujemo po uputama i željama kupca. Naši aranžeri stalno prate najnovije trendove u cvjećarstvu i uvijek vas stignu iznenaditi najnovijim kreacijama.

Buket ruža

Sezonsko cvijeće

Pri izradi buketa koristimo isključivo sezonsko cvijeće iz vlastitog uzgoja. Tako smo u mogućnosti ponuditi najpovoljniju cijenu i najsvježije cvijeće.

gerberi za bukete

Zašto kupovati kod OPG-a

 1. Potičete lokalnu ekonomiju jer u našem procesu uzgoja cvijeća, izrade buketa i prodaje sudjeluje isključivo naša obitelj i domaća radna snaga
 2. Naše prodajno mijesto je na našoj zemlji tik uz plastenike, što značajno utječe na cijenu. Možemo biti osjetno jeftiniji nego cvijećarnice na prestižnim lokacijama.
 3. Bukete cvijeća kupujete direktno od proizvođača čime izbjegavate prekupce, transport, hladnjače i pomažete u smanjenju ugljičnog otiska na okoliš.

veliki buket frezija

Kako produžiti život vašeg buketa

Pročitajte u našem članku Kako produžiti život cvijeću par korisnih savjeta kako da vaš buket cvijeća traje što duže.

Dostava Buketa Split i Hrvatska

Dostava za Split i okolicu je besplatna za sve narudžbe iznad 200 kuna. Detaljnije upute i često postavljena pitanja pogledajte na dostava cvijeća split

Recenzije na Google Kartama

You must enable Billing on the Google Cloud Project at https://console.cloud.google.com/project/_/billing/enable Learn more at https://developers.google.com/maps/gmp-get-started

Buket cvijeća za mene

Uz sve one sitnice kojih nikad dosta jer svake godine izmisle nešto novo pa se uobičajeno pojavi rečenica “moram i to imati”, sastavni dio naših interijera, prema preporuci OPG-a Frezija, trebao bi biti i barem jedan buket cvijeća. Minimalno jedan. Jer jednom kada počnete s opsesijom zvanom cvijeće u domu, nećete tako lako prestati.

Popravite atmosferu buketom cvijeća

 

Bilo da se radi o običnom buketu ili se pak odlučite poigrati s nečim drugim, ne samo da ćete vaš prostor obogatiti sa zelenjavom, nego će i vaša ostala osjetila doslovno prodisati, a pogotovo vaš njuh. Vaše nove zelene sustanare dodatno možete ukrasiti s lijepom vazom ili ih dekorirati primjerice sa šljokicama, umjetnim snijegom u spreju i sl. A najzabavnije od svega je da ste upravo vi “sam svoj majstor” i sami odlučujete koje cvijeće ćete međusobno kombinirati pa iako neki to ne odobravaju, sami si dopustite pomiješati živo s osušenim cvijećem kako bi ono bilo što duže s vama. Osim što ste dobili još jednu živinu u domu, i to onu koja vam ništa ne prigovara niti radi nered koji vi morate počistiti, dobit ćete i besplatnu zanimaciju koji će vam ipak odvratiti misli od svog ovog kaosa i ludila oko nas.

Buket ruža klasik je s kojim nikad ne možete pogriješiti, a naše frezije bi vam isto mogle zapeti za oko. Jedino pripazite koju ćete boju odabrati da ne biste slučajno krivoj osobi rekli da ju volite ili možda poručili sestri kako je ona predmet vaše opčinjenosti. Zato trk po cvijeće i ne čekajte sa stvaranjem mirisne atmosfere u vašem domu!

Plaćanje

Nakon što zaprimimo vašu narudžbu kontaktirati ćemo vas u vezi detalja i načina plaćanja. Platiti možete:

 1. Gotovinom pri preuzimanju
 2. Karticama putem linka koji vam pošaljemo nakon zaprimljene narudžbe (možete izabrati Revoult ili PayPal koji vam garantiraju 100% sigurno plaćanje putem interneta)
 3. Uplatom na naš žiro račun
0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaPovratak u Trgovinu