Buket

50,00 kn200,00 kn

Naručite buket krojen po vašim željama. Stavite pod napomenu koje cvijeće bi željeli u buketu, za koju je prigodu, kakav papir želite i slično…. Nakon što zaprimimo narudžbu kontaktirati ćemo vas da potvrdimo sve detalje.

Očisti

Vrsta cvijeća, za koju je prigodu, boja papira…

SKU: 201 Kategorija: Oznaka:

Za svaku prigodu

Idete na proslavu rođendana ili diplome? Slavi se imendan, krštenje, rođenje ili idete na vjenčanje? U našoj ponudi po pristupačnim cijena pronađite prekrasne bukete za svaku prigodu.

Izrada po narudžbi

Bukete izrađujemo po uputama i željama kupca. Naši aranžeri stalno prate najnovije trendove u cvjećarstvu i uvijek vas stignu iznenaditi najnovijim kreacijama.

Sezonsko cvijeće

Pri izradi buketa koristimo isključivo sezonsko cvijeće iz vlastitog uzgoja. Tako smo u mogućnosti ponuditi najpovoljniju cijenu i najsvježije cvijeće.

Zašto kupovati kod OPG-a

  1. Potičete lokalnu ekonomiju jer u našem procesu uzgoja cvijeća, izrade buketa i prodaje sudjeluje isključivo naša obitelj i domaća radna snaga
  2. Naše prodajno mijesto je na našoj zemlji tik uz plastenike, što značajno utječe na cijenu. Možemo biti osjetno jeftiniji nego cvijećarnice na prestižnim lokacijama
  3. Kupujete direktno od proizvođača čime izbjegavate prekupce, transport, hladnjače i pomažete u smanjenju ugljičnog otiska na okoliš.

 

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Buket”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

0