Aranžman za posebni događaj (vjenčanje, krštenja, krizme…)

0,00 

Ako trebate aranžman za poseban događaj kao vjenčanje, krštenje, krizme, itd… na pravom ste mjestu. Uvijek svježe, sezonsko i najpovoljnije cvijeće. Unesite koji je vaš budžet u kunama za ovaj aranžman. Za sve narudžbe iznad 200kn vršimo besplatnu dostavu za grad Split. Uvijek nas možete dobiti i putem WhatsApp-a te tako naručiti vaš aranžman za posebnu prigodu.

Koje cvijeće preferirate ili koje ne želite u aranžmanu. Odgovaraju li vam svjetlije ili tamnije boje.

za grad Split i Stobreč dostava je besplatna

SKU: 5674563 Kategorija: Oznaka:

Vjenčanje – dan iz snova bez bankrota

Jedan od najvažnijih detalja svakog vjenčanja, osim vjenčanice, je cvjetni aranžman koji uljepšava cijeli prostor na svadbi i daje posebnu notu cijelog veličanstvenom događaju. Cvjetni aranžmani na vjenčanjima također su središnji dio oko kojeg se cijelo vjenčanje može posložiti.

Mladenke se najviše muče sa samom temom vjenčanja. Od boje stolnjaka i ubrusa pa sve do tko će gdje sjediti. Mladenci žele da sve bude savršeno i veliku pažnju posvećuju svakom detalju svog vjenčanja. OPG Frezija u ponudi ima veliki izbor aranžmana za vjenčanje koje izrađujemo uvijek od sezonskog cvijeća iz vlastite proizvodnje.  Na kraju dana jedino je bitno da se mladenki ostvari dugogodišnji san o vjenčanju kakvog je zamišljala.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u Trgovinu