Što nam je potrebno za izraditi cvijeće u kutiji

U nastavku ćemo vam predstaviti jednu verziju za cvijeće u kutiji, naravno možete unijeti vlastite izmjene i dopune u naš prijedlog! Naš je prijedlog uključuje:

Nakon što ovo sve pripremite sama izrada cvijeća u kutiji je vrlo jednostavna i zabavna, pa počnimo:

kutije za aranžman

U našem slučaju unutrašnja kutija nije iste boje kao i vanjska te smo je odlučili obojati u istu. Preskočite ovaj korak ako vam nije bitno da su kutije iste boje ili ako imate kutije koje se slažu. Pripazite da unutarnja kutija nije viša od vanjske gdje ide cvijeće jer je onda nećete moći zatvoriti.

priprema kutije

Pripremite spužvu i kutiju za cvijeće

Za početak izrežite spužvu po dimenzijama kutije za cvijeće. Zatim napunite posudu vodom i lagano spustite cvjećarsku spužvu na površinu vode. Nikako nemojte pritiskati spužvu u vodu nego pričekajte 2-3 minute i spužva će sama „zaroniti“ u vodu. Također pripazite da je posuda dovoljno duboka tako da cijela spužva može potonuti ispod površine.

Zatim unutrašnjost kutije za cvijeće prekrijte celofanom ili aluminijskom folijom i stavite cvjećarsku spužvu unutra, kao što je gore prikazano.

U nekim slučajevima, ovisno o kutiji, možda bi bilo dobro dodati malo stiropora ispod spužve kako biste povećali visinu.

Zatim, odrežite sav višak folije koji se proteže preko stranice, kako bi izgledalo uredno.

aranžerska spužva u kutiji

Nakon što ste pripremili kutije i cvjećarsku spužvu, dolazi najzabavniji dio. Cvijeće i zelenilo odrežite na visinu malo manju od visine kutije za cvijeće tako da je možete zatvoriti. Također uklonite lišće u onom dijelu stabljike koji ide u spužvu.

škare i kutija

I za kraj u sredinu ubacite vaš poklon (mirisnu svijeću, bočicu parfema, čokoladu, nakit…)

aranžman od svježeg cvijeća u kutiji
uradi sam aranžman u kutiji

Nadamo se da vam se svidjela ova ideja za poklon! Cvijeće u kutiji + unikatni poklon nikog ne mogu ostaviti ravnodušnim. Ako vam se ovo čini prekomplicirano tu je OPG Frezija gdje izrađujemo maštovite kutije sa svježim sezonskim cvijećem iz vlastitog uzgoja.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u Trgovinu