Kakvu vrstu cvijeća trebam uzeti za sprovod?

 

Izbor pravog cvijeća za sprovod često diktira odnos s nedavno preminulom osobom ili ožalošćenom obitelji.

Naš vodič cvijeća za sprovod pruža uvid i smjernice koje će vam pomoći da odaberete ispravanu vrstu cvijeća, aranžmana, vijenca ili buketa za tu priliku.
U nekim slučajevima postoji tema za pogrebno cvijeće, kao što su određene boje ili možda određena vrsta cvijeta, te obitelj ili organzitor sprovoda to i napomene.

Cvjetni aranžman za kovčeg i velike cvjetne vijence obično odabiru članovi uže obitelji ili oni koji žele odati posebnu počast preminuloj osobi.

Naš asortiman cvijeća za sprovode

 

Asortiman OPG-a Frezija udovoljava širokoj paleti boja i cvjetnih aranžmana za groblje te bi trebao udovoljiti svim zahtjevima i proračunima.

Naš tim za podršku na raspolaganju vam je ako trebate daljnji savjet jednostavnim pozivom na 098/172-72-77

Aranžmani u košaricama za groblje

 

Naši aranžmani u košaricama dolaze u raznim veličinama i dizajnima od tradicionalnih do modernih i mogu se poslati izravno na sprovod ili ožalošćenoj obitelji na adresu. Najprodavaniji proizvod je košarica tradicionalno trokutastog oblika koja omogućuje savršeni prikaz cvijeća iz svih kutova – CIJENA već od 100kn.

Aranžman za sprovod

 

Aranžmani za sprovod popularni su poklon koji izražava suosjećanje. Tradicionalno aranžmani dolaze u izvedbama na trokut ili takozvani ležeći aranžmani. Prigodno uz ovu vrstu aranžmana ide poruka i utjeha tugujućoj obitelji i posljednji pozdrav s vašim potpisom preminuloj osobi.

Buketi za sprovod

 

Ovi buketi savršeni su za slanje izravno na sprovod, a mogu se poslati i na kućnu adresu nakon sprovoda te su prikladna su alternativna aranžmanu. Buketi za sprovod se ne umotavaju u ukrasni papir kao standardni buketi.
Najčešće cvijeće koje ide u ovu vrstu buketa su kale i ljiljani – oni simboliziraju odlazak duša na drugi svijet ili nevinost ako je preminula osoba bila mlada. Osim toga, za sprovode se nose ruže, orhideje, gerberi i margarete.

Vijenci za pogreb

 

Vijenac za sprovod je vjerojatno najpoznatiji poklon za sprovod. Njihov okićeni kružni dizajn izuzetno je svestran i savršen je za slanje izravno na sprovod kao znak poštovanja. Naši vijenci dostupni su u suvremenim i tradicionalnim izvedbama u širokoj paleti stilova, boja i veličina.

CIJENE se kreću od 250kn za vijenac sa gerberima, 350kn vijenac za sprovod sa gerberima i ljiljanima te 500kn i više za ruže, anturijume i ostalo sezosko cvijeće iste kategorije.

 

aranžman za lijes

Aranžman za kovčeg

 

Aranžman za kovčeg obično odabire uža obitelj ili osoba u dogovoru s organizatorom pogreba. Naši aranžmani za kovčeg dostupni su u širokom rasponu stilova, boja i veličina dizajnirani da odgovaraju vašim specifičnim zahtjevima.

Pošaljite nam upit za ponudu putem priloženog formulara. Nastojimo odgovoriti u što kraćem roku.

Okvirne cijene su 750kn za aranžman za ljes sa gerberima, 900kn aranžman sa gerberima i ljiljanima te 1200kn i više za ruže, anturijume i cvijeće iste cjenovne kategorije.

Aranžman u obliku srca za sprovod

 

Slanje cvjetnog aranžmana u obliku srca na sprovod je osobna izjava koja ukazuje na ljubav i suosjećanje koje osjećaju uža obitelj i ožalošćeni. U ponudi imamo mala i velika srca koja izrađujemo po narudžbi i zadanom buđetu.

50,00 kn100,00 kn

Obriši

Aranžman u obliku križa za sprovod

 

 

Križ je često primarni simbol na sprovodu ako je preminula osoba bila kršćanin. Križ je ujedno najznačajniji simbol kršćanstva. Tu počast obično odabire uža obitelj ili bliski prijatelji.

100,00 kn170,00 kn

Obriši

Dostava na groblje Lovrinac

Dostava cvijeća za sahrane i ispraćaje sa groblja Lovrinac je besplatna. Za dostavu cvijeća za sahrane i ispraćaje na groblju Lovrinac potrebno je naznačiti: ime i prezime pokojnika te točno vrijeme sahrane ili ispraćaja.
Cvijeće će biti dostavljeno najkasnije jedan sat prije sahrane.

Kako napisati poruku koja se šalje s cvijećem?

Posljednji pozdravi i poruke mogu biti teške sastaviti u tako tužno vrijeme.
U nastavku smo naveli nekoliko jednostavnih primjera koji će vam pomoći da napišete poruku ako vam zatreba pomoć:

“S ljubavlju i lijepim uspomenama na (ime pokojnika) od (Vaše ime)”

“U uspomenu na dragog prijatelja, s ljubavlju (Vaše ime)”

“Najdraži (ime pokojnika), počivaj u miru. (Vaše ime)”

“S dubokim suosjećanjem od (Vaše ime)”

“Naša su srca ispunjena tugom. Počivaj u miru. Posljednji pozdrav od obitelji (Obiteljsko prezime)”

“(ime pokojnika) uvijek ćeš biti u našim srcima i mislima. (Vaše ime)”

Kada trebam naručiti cvijeće?

Kada naručujete cvijeće za sprovod, pokušajte izvršiti narudžbu 24 sata prije sprovoda i najmanje 48 sati prije za aranžman za kovčeg i velike vjence zbog njihove složenosti.

Naš profesionalni tim povezat će se s pogrebnim poduzećem, osiguravajući da dostava vašeg cvijeća za sprovod bude glatka i bez stresa. Vaše cvijeće za sprovod dostaviti ćemo osobno.

Kako mogu putem interneta naručiti cvijeće za pogreb?

Jednostavno odaberite proizvod koji želite poslati, odaberite datum i vrijeme za isporuku i kliknite na ‘dodaj u košaricu’ Tada slijedite jednostavni postupak narudžbe. Pod napomenu molimo unesite sljedeće podatke koje trebamo za obradu vaše narudžbe:

Ime preminule osobe
Vrijeme početka sprovoda ili ispraćaja
Poruka koju želite poslati uz cvijeće
Ako imate bilo kakvih specifičnih zahtjeva, nazovite nas na 098/172-72-77 i mi ćemo vašu narudžbu primiti telefonom.

Raspored sprovoda na groblju Lovrinac