Kakvu vrstu cvijeća trebam uzeti za sprovod?

 

Izbor pravog cvijeća za sprovod često diktira odnos s nedavno preminulom osobom ili ožalošćenom obitelji.

Naš vodič cvijeća za sprovod pruža uvid i smjernice koje će vam pomoći da odaberete ispravanu vrstu cvijeća, aranžmana, vijenca ili buketa za tu priliku.
U nekim slučajevima postoji tema za pogrebno cvijeće, kao što su određene boje ili možda određena vrsta cvijeta, te obitelj ili organzitor sprovoda to i napomene.

Cvjetni aranžman za kovčeg i velike cvjetne vijence obično odabiru članovi uže obitelji ili oni koji žele odati posebnu počast preminuloj osobi.

Naš asortiman cvijeća za sprovode

 

Asortiman OPG-a Frezija udovoljava širokoj paleti boja i cvjetnih aranžmana za groblje te bi trebao udovoljiti svim zahtjevima i proračunima.

Naš tim za podršku na raspolaganju vam je ako trebate daljnji savjet jednostavnim pozivom na 098/172-72-77

Aranžmani u košaricama za groblje

 

Naši aranžmani u košaricama dolaze u raznim veličinama i dizajnima od tradicionalnih do modernih i mogu se poslati izravno na sprovod ili ožalošćenoj obitelji na adresu. Najprodavaniji proizvod je košarica tradicionalno trokutastog oblika koja omogućuje savršeni prikaz cvijeća iz svih kutova – CIJENA već od 20.

Aranžman za sprovod

 

Aranžmani za sprovod popularni su poklon koji izražava suosjećanje. Tradicionalno aranžmani dolaze u izvedbama na trokut ili takozvani ležeći aranžmani. Prigodno uz ovu vrstu aranžmana ide poruka i utjeha tugujućoj obitelji i posljednji pozdrav s vašim potpisom preminuloj osobi.

Buketi za sprovod

 

Ovi buketi savršeni su za slanje izravno na sprovod, a mogu se poslati i na kućnu adresu nakon sprovoda te su prikladna su alternativna aranžmanu. Buketi za sprovod se ne umotavaju u ukrasni papir kao standardni buketi.
Najčešće cvijeće koje ide u ovu vrstu buketa su kale i ljiljani – oni simboliziraju odlazak duša na drugi svijet ili nevinost ako je preminula osoba bila mlada. Osim toga, za sprovode se nose ruže, orhideje, gerberi i margarete.

Vijenci za pogreb

 

Vijenac za sprovod je vjerojatno najpoznatiji poklon za sprovod. Njihov okićeni kružni dizajn izuzetno je svestran i savršen je za slanje izravno na sprovod kao znak poštovanja. Naši vijenci dostupni su u suvremenim i tradicionalnim izvedbama u širokoj paleti stilova, boja i veličina.

CIJENE se kreću od 60€ za vijenac sa gerberima i ljiljanima, 70 vijenac za sprovod sa 3 vrste cvijeća te 70 i više za ruže, anturijume i ostalo sezonsko cvijeće iste kategorije.

 

aranžman za lijes

Aranžman za kovčeg

 

Aranžman za kovčeg obično odabire uža obitelj ili osoba u dogovoru s organizatorom pogreba. Naši aranžmani za kovčeg dostupni su u širokom rasponu stilova, boja i veličina dizajnirani da odgovaraju vašim specifičnim zahtjevima.

Pošaljite nam upit za ponudu putem priloženog formulara. Nastojimo odgovoriti u što kraćem roku.

Okvirne cijene su 100€ za aranžman za ljes sa gerberima, 120 aranžman sa gerberima i ljiljanima te 160 i više za ruže, anturijume i cvijeće iste cjenovne kategorije.

Dostava na groblje Lovrinac

 

Dostava cvijeća za sahrane i ispraćaje sa groblja Lovrinac je besplatna. Za dostavu cvijeća za sahrane i ispraćaje na groblju Lovrinac potrebno je naznačiti: ime i prezime pokojnika te točno vrijeme sahrane ili ispraćaja.
Cvijeće će biti dostavljeno najkasnije jedan sat prije sahrane.

 

Kako napisati poruku koja se šalje s cvijećem?

 

Posljednji pozdravi i poruke mogu biti teške sastaviti u tako tužno vrijeme.
U nastavku smo naveli nekoliko jednostavnih primjera koji će vam pomoći da napišete poruku ako vam zatreba pomoć:

“S ljubavlju i lijepim uspomenama na (ime pokojnika) od (Vaše ime)”

“U uspomenu na dragog prijatelja, s ljubavlju (Vaše ime)”

“Najdraži (ime pokojnika), počivaj u miru. (Vaše ime)”

“S dubokim suosjećanjem od (Vaše ime)”

“Naša su srca ispunjena tugom. Počivaj u miru. Posljednji pozdrav od obitelji (Obiteljsko prezime)”

“(ime pokojnika) uvijek ćeš biti u našim srcima i mislima. (Vaše ime)”

 

Kada trebam naručiti cvijeće?

Kada naručujete cvijeće za sprovod, pokušajte izvršiti narudžbu 24 sata prije sprovoda i najmanje 48 sati prije za aranžman za kovčeg i velike vjence zbog njihove složenosti.

Naš profesionalni tim povezat će se s pogrebnim poduzećem, osiguravajući da dostava vašeg cvijeća za sprovod bude glatka i bez stresa. Vaše cvijeće za sprovod dostaviti ćemo osobno.

 

Kako mogu putem interneta naručiti cvijeće za pogreb?

 

Jednostavno odaberite proizvod koji želite poslati, odaberite datum i vrijeme za isporuku i kliknite na ‘dodaj u košaricu’ Tada slijedite jednostavni postupak narudžbe. Pod napomenu molimo unesite sljedeće podatke koje trebamo za obradu vaše narudžbe:

Ime preminule osobe
Vrijeme početka sprovoda ili ispraćaja
Poruka koju želite poslati uz cvijeće
Ako imate bilo kakvih specifičnih zahtjeva, nazovite nas na 098/172-72-77 i mi ćemo vašu narudžbu primiti telefonom.

Kako izraziti sućut?

Svatko se različito nosi sa smrću i nekad nam nedostaju rijeći kako izraziti saučešće. Pročitajte u našem članku kako izraziti sućut obitelji preminule osobe i kako im eventualno pomoći u tom teškom trenutku.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u Trgovinu