Dan kada diplomiramo je uistinu bitan dan u našem, a i u životima naših bliskih. To je dan kada se napokon isplate svi naši dani provedeni za knjigom, svi izlasci koje smo odbili i neprospavane noći.

Ostvarenje našeg cilja u obliku diplome ponos je za sve, pa time se treba i proslaviti. Ukoliko želite nekome pokloniti nešto za taj dan, taj poklon uistinu treba imati vrijednost. Time ćete voljenoj osobi ili bližnjemu pokazati kako ga podržavate i kako ste na njega ponosni.

Ideje koje bismo Vam mogli predložiti su sljedeće:

Frendica mi je diplomirala i sad zove na feštu….i eto ja imam mali problem – šta se kupuje za diplomu??

RUČNI SAT I RUŽE U KUTIJI/ BOCA VINA

Ručni sat idealan je poklon za sve one koji vole eleganciju i sklad, a u kompletu sa ružama u kutiji savršen je poklon za dame. Također ukoliko ručni sat želite pokloniti dečku, umjesto ruža možete staviti bocu dobrog vina. Uz sve to ide i čestitka koju možete ispisati tekstovima. Primjere također možete pronaći na našoj stranici čestitke i poruke.

Lucija Gorički u svom videu nam donsi što je dobila kao polon za diplomu i kako su joj se svidjeli pokloni.

roze i crvene ruže u bijeloj kutiji

Ruže u kutiji kao poklon za diplomu

knjiga kao poklon

Dobra knjiga uvijek je dobrodošao poklon.

umjetničko djelo

Ako dobro poznajtete osobu kojoj darujete umjetničko djelo onda sigurno nećete pogriješiti.

PRIJENOSNI UREĐAJ (laptop, tablet) I KNJIGA

 

Ukoliko osoba koja slavi diplomu voli surfati po internetu , idealan poklon bi bio upravo prijenosni uređaj putem kojega će stalno biti u toku sa svim događanjima. To je malo skuplji poklon, ali će vašeg bližnjeg razveseliti. Uz to možete pokloniti i knjigu koju ta osoba voli čitati ili želi dobiti.

UMJETNIČKO DJELO (slika, statua) I KUTIJU SA ČOKOLADICAMA

 

Ako je osoba umjetnički tip odlično bi bilo pokloniti joj umjetničko djelo. To može biti poznata slika ili kip uz koji kutija sa čokoladicama ili slatkišima dolazi kao pun pogodak. To će vašoj osobi pokazati kako ju poznajete i kako pridavate pažnju onome što ona voli.

buket cvijeća za diplomu

ADRENALINSKA AVANTURA

Za sve one prijatelje ili obitelj koji vole avanturu i adrenalin , nešto poput bungee jumpinga ili adrenalinskoga parka izmamit će im osmijeh na lice. Time ćete opet dokazati da vam je stalo do njihovih želja. Poklon možete dati u obliku poklon bona u čestitci sa lijepom posvetom.

skakanje s mosta kao poklon

NAKIT (ugravirani ili ne) I RUŽE/ VINO

 

Za dame bi lijepe naušnice ili narukvica sa ugraviranim datumom ili inicijalima, odmah bili dobitna kombinacija. Ukoliko je to osoba koja voli prstene ili ogrlice, bila žena ili muškarac, u skladu sa ružama ili vinom to je poklon koji nikada neće biti zaboravljen.

PERSONALIZIRANI POKLON

 

Ukoliko ne možete pronaći poklon koji bi se svidio vašem slavljeniku, najbolje bi bilo vašu internu foru pretvoriti u poklon. To mogu biti raznorazne šalice, jastuci, medvjedići, narukvice ili slično sa vašim imenima ili slikama. Također postoje i slagalice koje mogu složene predstavljati neku vašu sliku. Tu su i pokloni koji predstavljaju neki oblik šale pa bi personalizirani poklon bio idealna ideja kada ne znate što nekome pokloniti.

šalica sa natpisom

DOMAĆA TORTA/ PERSONALIZIRANA TORTA

Ne kaže se bez razloga da ljubav ide kroz želudac. Ako želite iznenaditi vašeg bližnjeg na dan diplomiranja, napravite mu vlastitu tortu. Tortu možete ukrasiti u stilu sa prigodom, a ukoliko niste talent za to, naručite tortu. Torta može biti u obliku diplome, knjige, sa natpisima i slično.

torta za diplomu

BALONI NA HELIJ I BUKET CVIJEĆA/ RUŽA U STAKLU

Baloni na helij su postali poznati i zaludili su cijeli svijet. Može ih se naći u raznim oblicima i bojama i doista su lijep ukras za posebne dane. Takvi baloni i buket cvijeća znak su pažnje koji neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Ako vam je buket cvijeća običan i želite nešto bolje, tu su ruže u staklu. Hit koji već mjesecima zaluđuje Internet su prave ili plastične ruže koje se nalaze unutar staklenog zvona. Podsjećaju na ružu iz bajke Ljepotica i zvijer i uistinu su predivan poklon za bilo kakvu prigodu, pogotovo dan kada diplomiramo.

ruža u staklu

NOVAC I TEKST U STIHOVIMA U ARANŽMANU SA CVIJEĆEM

 

Ako vaša osoba ne voli materijalne stvari ukoliko ih ne odabere sama , onda ste na pravom mjestu. Ovaj poklon je idealan primjer poklona za ljude koji vole sami sebi nešto kupiti. Kako ne biste ostali samo na novcu, dodajte uz to lijep aranžman cvijeća koji će uz par stihova upotpuniti cijeli dojam.

 

PUTOVANJE

 

Nekome tko voli putovati najbolje je pokloniti putovanje. Putovanje je nešto što ta osoba može iskoristiti u onome trenutku kada želi, a s njega će ponijeti nezaboravne uspomene. To je najbolji način kako nekome pokloniti mir, odmor i avanturu.

putovanje kao poklon za diplomu
Isaura

Gost Pisac za OPG Frezija

Isaura Brković
0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u Trgovinu