Bilo da se radi o ceremoniji dodjele diplome, posjeti u bolnicu, rošenju djeteta, obljetnicama, rođendanima, Valentinovu ili vjenčanjima; potrebno nam je cvijeće da obilježimo svaku priliku. Svježe i šareno cvijeće i cvjetni aranžmani čine svaki trenutak svjetlijim i sretnijim. Ljudi svih dobnih skupina, od djece do staraca, tinejdžera i mladih, obožavaju cvijeće. Poklanjanje cvjetnih aranžmana jedan je od najomiljenijih izraza naklonosti voljenima. Stoga je prisutnost cvijeta nužna u svakoj prigodi našega života.

Međutim, ne trebate razlog da nekome poklonite cvijeće, ali evo nekoliko trenutaka kada možete osjetiti stvarnu snagu cvijeća:

Cvjetni aranžmani u kutiji za rođenje djeteta

 Idete u bolnicu da upoznate svoju sestru koja je blagoslovljena prekrasnom bebom? Preporučujemo da sa sobom ponesete cvjetni aranžman u kutiji. Rođenje djeteta jedan je od najvećih izvora sreće u bilo kojoj obitelji. Ovaj trenutak možete upotpuniti davanjem prekrasnog aranžmana u kutiji koji možete kombinirati sa komadom nakita koji se tradicionalno poklanja za rođenje djeteta. 

već od 150kn

Cvijeće u kutiji + poklon

Cvijeće u kutijama brzo je steklo popularnost, te stavilo tradicionalne bukete u pozadinu. Mnogi ih vole zbog praktičnosti: nema potrebe za vazom, briga je jednostavna, a nakit, slatkiši i tajanstvene bilješke nalaze svoje mjesto između prekrasnih cvjetova. Postoji nekoliko opcija za kompoziciju:

Cvjetni aranžmani za vjenčanje

O cvijeću za vjenčanje mogli bi napisati knjigu. Ovdje ćemo samo  spomenuti cvjetne aranžmane koji najčešće idu za vjenčanje:

Aranžmani u prolazu za ceremoniju vjenčanja

Ukrasite svoje mjesto ceremonije malim cvjetnim aranžmanima položenim na kraju svakog reda. Aranžmani koji označuju glavni prolaz obično su postavljeni u posude koje su vezane za stolice ili postavljene u podnožju svakog sjedala.

cvijetni aranžman za prolaz

Luk od cvijeća za vjenčanje

Ovo je jedna od najpopularnijih ideja za uređenje cvijeća za vjenčanje. Cvjetni luk, služi kao strukturna kulisa za ceremoniju, a da i ne spominjemo da je to prekrasna postavka za vjenčane portrete.

luk od cvijeća za vjenčanje

Viseći cvjetni aranžmani

 

Često se mogu vidjeti iza stola za mladence ili na prijemu svatova kod kuće gdje se ovi cvjetni aranžmani postave u dvorište kuće. Viseći aranžmani daju poseban dojam gdje imamo osječaj da smo okruženi cvijećem sa svih strana.

viseći cvjetni aranžmani za vjenčanje

Cvjetni aranžmani za stolove

Ovi aranžmani su postavljeni u središtu vaših banket stolova i glavni su dijelovi za gotovo svaku vrstu vjenčanja. Mogu se razlikovati u stilu, obliku, visini i boji, ovisno o temi i mjestu vašeg vjenčanja. 

cvjetni aranžman za stol

Aranžman za automobil

Želite li napraviti poseban dojam na početku vjenčanja? Ne zaboravite ukrasiti svoj automobil, pogotovo ako unajmite poseban oldtimer za veliki dan. Jednostavan vjenčani cvjetni aranžman i znak “Upravo vjenčani” na poleđini učinit će trik. Svakako neka vaš fotograf  zabilježi te detalje prije nego što krenete u zalazak sunca! 

aranžman za auto

Ovo je samo mali dio cvjetnih aranžmana za vjenčanje. Kontaktirate nas i zatražite besplatnu ponudu i savjet pri izboru cvijeća za vjenčanje. Također pogledajte forum.hr gdje su napisane stotine stranica kako izabrati pravo cvijeće za veliki dan:

Raspodjeli troškove

Kalkulator troškova za vjenčanje

Za sve koji uskoro namjeravaju zaploviti u bračne vode izradili smo ovaj kalkulator da vam pomogne izračunati troškove vjenčanja. U svakoj rubrici naveli smo prosječne troškove koji naravno mogu drastično varirati od mjesta do mjesta i kvalitete usluge. Za usluge cvijeća i cvjetnih dekoracija izrađenih od svježeg sezonskog cvijeća tu je OPG Frezija s najboljom ponudom da ne optereti budžet za vaš veliki dan

Cvjetni aranžmani za ured, apartmane i poslovne prostore

 

Kada želite impresionirati svoje klijente, nadahnuti svoju radnu snagu ili prirediti veličanstven događaj, svakako posegnite za cvijetnim aranžmanima.Ostavite sjajan prvi dojam prekrasnim aranžmanima izrađenim od svežeg sezonskog cvijeća OPG-a Frezija.

Ako radite u medijskoj organizaciji ili možda tražite  cvijeće za TV ili filmsku produkciju obratite nam se za ponudu. Cvijeće može značajno utjecati na postavljanje scene ili uljepšavanje TV studija.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u Trgovinu