Ljiljani

3,00 

Ljiljani su dostupni tokom cijele godine. Naručite i pokupite na našoj adresi. Besplatna dostava za narudžbe iznad 200kn. Ako želite buket od ljiljana pogledajte opcije na Buket.

za grad Split i Stobreč dostava je besplatna

SKU: 2375893465723 Kategorija:

ljiljani

Vodič za boju, značenje i simboliku ljiljana

Ljiljani su svestrani, klasični i dolaze u različitim bojama. Ovo zadivljujuće cvijeće savršena je opcija da voljenu osobu ne samo razmazite za godišnjicu, već ga poklanjate i na sprovodima ili iskazujete suosjećanje. To nije sve, živopisni ljiljani prikladan su poklon za proslavu prekretnice poput promocije na poslu, mature ili čak novog doma!

Jeste li znali da je cvijet ljiljana otkriven prije više od 2.400 godina? Povijesno gledano, ljiljani imaju reputaciju veličanstvenog cvijeća u starogrčkoj mitologiji, gdje se vjeruje da je Zeusova supruga Hera tvorac cvijeća ljiljana. Zapravo su kapljice njezinog mlijeka pale na zemlju (nakon što su odbile hraniti Herkula), za koje se vjerovalo da su sjeme rastućih ljiljana!

Otkrijte kako vam različita značenja boja ljiljana mogu pomoći da izrazite čitav niz osjećaja, a da pritom uopće ne govorite puno.

Što znače različite boje ljiljana?

Ružičasti ljiljani u bijelom loncu

Različite boje i vrste ljiljana imaju različita značenja širom svijeta u različitim kulturama. Općenito, ljiljani predstavljaju čistoću, strast, ponovno rođenje i kraljevstvo. Međutim, ta se značenja mogu mijenjati ovisno o boji i prigodi. U toj bilješci, pogledajmo različita značenja boje ljiljana.

Ružičasti ljiljani predstavljaju ljubav, divljenje, suosjećanje i ženstvenost

Ružičasta boja znači ljubav, divljenje, suosjećanje, ženstvenost i razumijevanje. Ružičasti ljiljani, također, predstavljaju ove emocije. Odaberite slatko ružičaste ljiljane kada mami, tetki ili sestri želite zahvaliti za njihovu ljubav i pažnju. Ljiljani u različitim ružičastim nijansama također su prikladni za onu posebnu osobu. Ponesite sa sobom na sastanak prekrasan buket ljiljana ili ih na godišnjicu iznenadite dostavom mirisnih ružičastih cvjetova ljiljana.

Savjet za kupce: Kada želite pokazati svoje divljenje ili strast, prekrasni ružičasti ljiljani savršeno su cvijeće za darivanje.

Bijeli ljiljani predstavljaju čistoću i skromnost

Bijela se obično povezuje s čistoćom i nebom. Svježi, bijeli ljiljani također predstavljaju čistoću i skromnost, što ih čini cvijetom za sprovode, poruke sućuti ili za vijence.

Bijeli ljiljani također su savršen način da toj posebnoj osobi kažete da ste s njima u sedmom nebu i koliko vam znače. Štoviše, oni su također sjajan dodatak bilo kojem mladenkinom vjenčanom buketu kako bi prenijeli čistoću svoje ljubavi prema partneru i predanosti u braku.

Savjet za kupce: Odaberite mirno bijelo cvijeće ljiljana za sprovode, prikriveni dekor za vjenčanja i druge svečane crkvene ceremonije.

Žuti ljiljani izazivaju sreću, radost i lakoću

Nijanse žute potiču osjećaje sreće, radosti i lakoće. Svijetli i sunčani, žuti ljiljani zasigurno će nekome izmamiti osmijeh na lice! Pa kad prijatelju želite reći koliko cijenite njihovo prijateljstvo, žuti ljiljani odgovaraju toj prigodi jer su simbol prijateljstva i veselja. Također možete reći mami, baki ili bliskom rođaku koliko cijenite njihovu prisutnost ako im dostavite buket žutih ljiljana.

Savjet za kupce: Kada prijatelju ili dragoj osobi trebate izmamiti osmijeh, iznenadite ih slanjem gomile svježih žutih ljiljana.

Narančasti ljiljani simboliziraju energiju, toplinu, samopouzdanje i čast

Narančasta je jaka i svijetla boja. Simbolizira energiju, toplinu, samopouzdanje, strast i zadovoljstvo u životu. Jednako živopisni poput žutih ljiljana, narančasti ljiljani ističu se iz mase. Obično simboliziraju čast i poštovanje značajne osobe. Dakle, ako želite izraziti zahvalnost određenoj osobi na poslu koji je obavila ili cijeniti nečiji nevjerojatan posao, narančasti ljiljani izražavaju upravo to.

Narančasti ljiljani savršen su cvjetni poklon za važne životne prekretnice . Također se mogu koristiti za pogrebne usluge, pogotovo ako je ta osoba uvijek vrvjela od života i entuzijazma.

Savjet za kupce: Ako želite izraziti zahvalnost i divljenje postignućem ili dobro obavljenim poslom, cvjetni aranžman s veselim i živahnim narančastim ljiljanima najbolji je izbor.

Ljubičasti ljiljani predstavljaju ponos, uspjeh, dostojanstvo, divljenje i postignuće

Ljubičasta označava ponos, uspjeh, divljenje, dostojanstvo i postignuće. Povezani s kraljevskim osobinama, ljubičasti ljiljani oduvijek su bili rijetki i posebni. Zbog toga, ljubičasti ljiljani simboliziraju kraljevstvo, privilegiju i strast.

Ljubičasti ljiljani savršeni su za poklon posebnom nekome kome se divite ili čak za iznenađenje tako što ćete ga poslati svojoj mami ili baki bez posebnog razloga!

Savjet za kupce: Ako primatelj voli luksuzno cvijeće , aranžman od ljiljana ili buket s crtom ljubičaste oboriti će ih s nogu.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak u Trgovinu